Over Ons

Onze Diensten

Stacaravan & Chalet verkopen

Uw stacaravan of Chalet verkopen?
Stuur ons een mail naar info@exclusivecaravanservices.be en vermeld: Merk & Type / Afmetingen / Jaartal / Enkele foto’s van binnen- en buitenkant
Wij nemen snel contact met u op voor een afspraak.

Mantelzorg

Onze zorg is uw mantelzorg.
Het is niet meer nodig om een omgevingsvergunning te hebben voor een tijdelijke zorgunit, enkel een meldingsplicht volstaat.
Een stacaravan, chalet of container als mantelzorg, het kan allemaal. Je vind bij ons zeker een extra woonunit die volledig voldoet aan de wensen van je geliefden.
De mantelzorgwoning blijft ten alle tijde verplaatsbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om later de mantelzorgunit elders te plaatsen of wij kopen deze terug.
We begeleiden jullie graag van A tot Z.

Chalets op maat

Uw eigen droomchalet op maat laten bouwen kan bij Exclusive Chalet Services.
Ons doel is dat wij voor u een chalet bouwen die helemaal aan uw wensen voldoet.
Er zijn diverse vormen en afmetingen mogelijk, van simpele enkele chalets tot dubbele chalets en L-vormige chalets die zich uitstekend lenen voor zowel recreatief verblijf als voor permanente bewoning.
Uiteraard denken wij met onze ervaring graag met u mee bij de realisatie van uw droom. Wij adviseren u graag tijdens een bezoek aan ons Expo terrein te Schilde.

Financiering op maat

Bij aankoop kunnen wij ook zorgen voor aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor zowel nieuwe als tweedehands units.
Financieringen op maat en volgens uw budget. Hiervoor werken wij samen met Alpha Credit, een dochteronderneming van de BNP Paribas Group.
Scroll naar boven